City Morgue teasují novou hru od Rockstaru na 2020
i Zdroj: Spite.cz
Novinka City Morgue teasují novou hru od Rockstaru na 2020

City Morgue teasují novou hru od Rockstaru na 2020

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 11. 2019 08:40

Už dlouho se mluví o tom, jak Rockstar Games vydává rok co rok stále méně her. Vlastně se už nemluví o ničem jiném, než GTA a Red Dead. Jedno takové oznámení dorazí v létě 2020, tvrdí americká skupina.

Reklama

City Morgue, americká hip hopová skupina právě sdílela hodně zajímavý příspěvek na svém Instagramu. Vidět můžeme logo Rockstar Games společně s logem skupiny, to by mohlo znamenat jistou spolupráci na novém titulu. Samotná skupina nic moc neprozradila, nicméně nechybí popisek "léto 2020" s označením ofiko profilu Rockstaru.

O jaký titul půjde není úplně jasné, vyloučit dle krve můžeme nové Bully. Může však jít o oznámení GTA 6, Max Payne 4 nebo Manhunt. A není to poprvé, co důvěryhodné zdroje odkazují na rok 2020, před pár dny něco naznačoval i protagonista Trevora z GTA 5, když se ho novináři ptali na GTA 6, řekl jen .. " Hry se vyvíjejí 7 až 8 let, spočítejte si to " — Steven Ogg. To by mohlo znamenat, v roce 2020 oznámení GTA 6, vydání na nové konzole další generace a za rok PC? Níže už zmíněný příspěvek od City Morgue.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama