Call of Duty: Modern Warfare bez loot-boxů a mikrotransakcí, hra nabídne Battle pass
i Zdroj: Spite.cz
Call of Duty: Modern Warfare Novinka Call of Duty: Modern Warfare bez loot-boxů a mikrotransakcí, hra nabídne Battle pass

Call of Duty: Modern Warfare bez loot-boxů a mikrotransakcí, hra nabídne Battle pass

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 10. 2019 23:07

Žádné mikrotransakce ani loot-boxy, Activision tuto velmi nepopulární "službu" ukončilo, Call of Duty: Modern Warfare nabídne battle-pass, jak přesně bude fungovat a jak se k němu dostat?

Reklama

Nevíme co se stalo, ale Activision mění politiku, Call of Duty: Modern Warfare ač se na první pohled zdálo, nebude obsahovat loot-boxy ani mikrotransakce. Hráči se dočkají battle-passů, které můžeme znát například z mobilního COD, PUBG nebo Fortnite. Jak přesně to funguje a jak to vypadá?

Battle-pass nebude k dispozici hned při vydání hry, dorazí trochu později, každopádně. Infinity Ward si budou následující měsíce připravovat nejrůznější tématické akce plné úkolů, které ve hře budeme muset splnit (například: zabij 10 lidí v jedné hře, zabij 3 lidi pistolkou atd). Každopádně, každý takový battle-pass je rozdělený na dvě části "Premium" a "Lite". Premium bude placené a nabídne více bonusů, bodů, skinů a další, lite verze bude zdarma, nabídne pár COD Points a během pár získaných battle-pass levelů i nějaké ty skiny. Nicméně každý z nás bude předem vědět, na jakém levelu co získá, nikdy to nebude překvapení. 

Co se týče dříve placených DLC a placených map, to vše skončilo. Mapy do multiplayeru budou zdarma a žádná z platforem nebude mít výhody či nevýhody. Call of Duty: Modern Warfare vychází 25.11. 2019.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama