Battlefield 3: jak hrát + první hraní
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka Battlefield 3: jak hrát + první hraní

Battlefield 3: jak hrát + první hraní

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 9. 2011 16:01

V dnešním článku Vám sepíšeme jak dostat hru OFFICIÁLNĚ zdarma bez stahování Torrentů, ale rovnou z klienta EA ORIGIN + jsme sepsali první pocity ze hry. Je vážně tak dobrá jak se o ní všude píše? To se dozvíte v pokračování.

Reklama

V dnešním článku Vám sepíšeme jak dostat hru OFFICIÁLNĚ zdarma bez stahování Torrentů, ale rovnou z klienta EA ORIGIN + jsme sepsali první pocity ze hry. Je vážně tak dobrá jak se o ní všude píše? To se dozvíte v pokračování.

Jako první Vám sepíši jak jsem se k Battlefield 3 BETA dostal přes officiální web bez žádného crackování nebo hledání návodu. Ani jsem vlastně popravdě nečekal že to půjde.
Jděte přesně tak jak Vám píši a povede se i Vám instalace BF3 OPEN BETA.
Jako první si stáhněte program ORIGIN. Je to herní klient, díky kterému hru budete spouštět, číst novinky nebo stahovat updaty. Není žádný rozdíl v cracknuté verzi a této. Myslim že toto je velmi jednodušší a kvalitnější.
Samozřejmě je třeba registrace. Po zaregistrování se do služby ORIGIN klikněte na OBCHOD. Pod velkým tlačítkem vidíte menší menu, které obsahuje položku Free Games (hry zdarma). Tam uvidíte Battlefield 3 BETA. Kliknete a necháte stahovat (trvá to pár minut). Velikost souboru je přibližně 3.5 GB.
Hra se Vám rovnou instaluje do složky (origin games v Program Files). Do hlavního menu START ve Windows se Vám vytvoří spouštěcí ikona. Ta Vás beztak zavede na stránku battlefield 3 LOGG. Aplikace ve vašem PC je jen vytvořený odkaz. 
Stažení souboru mi trvalo CCA 12 minut. Stahoval jsem 1.2 mb/s.
První screen jsem udělal ze hry hned po prvním přichodu a prvním výstřelu. 
Battlefield 3: jak hrát + první hraní
PRVNÍ HRANÍ BETY
Po připojení si můžete vybrat z velmi přehledného filtru k připojení se na server. Najít v tuhle dobu server, na který se můžete připojit není až tak lehké. Podle toho co jsem viděl, tak mohlo být asi 300 serverů (je to můj odhad. Na každý server se může připojit maximálně 32 hráčů, tedy 16 na 16. Samozřejmě dlouho to netrvá a najdete server, kde je připojených "jen" 31 hráčů, to je vaše šance. 
Po připojení se do hry, jsem myslel že začne kruté sekání hry. Byla to doměnka z preview verzí nebo HW nároků, které kolovali internetem. Pro menší přehled. Mám notebook ASUS rok 2010. Procesor core i5, grafiku 1 GB a ramku 4 GB. 
Přišlo velmi milé překvapení. FPS ve hře mi ukazovalo velmi dostatečně (až překvapivě). Hned jsem si kliknul na nastavení a viděl jsem "textures HIGH, rozlišení plné". To mě překvapilo ještě víc. Samozřejmě, že HIGH effekty jako například voda, stromy atd bylo na minimum. Asi polovinu jsem měl automaticky nastaveno na HIGH. Nic jsem neřešil a šel rychle hrát. Hned nazačátku jsem udělal screen, aby bylo vidět, že jsem to opravdu JÁ.
Můj nick můžete vidět pod přezdívkou "hergiy". Jsme vypsaní dole zeleným písmem. Hrásně plynulá hra se mi po prvních kolech velmi zamlouvala. První skore bylo 0:5 (hehe). Po mé poslední smrti se změnila mapa na METRO. Skvěle provedená mapa, sice trošku nepřehledná, ale jak říkám já "nepřehledné to máme všichni". Tam se celkem začalo dařit, moje AK 47 střilelo jak "o život" a skore se mi začalo konečně líbit (12:4). 
Podlě mého názoru Battlefield 3 není tak náročný. Pokud budete hrát koupenou verzi jako Single Player, nároky budou o trošku menší. Výhodu budou mít lidé s grafickou kartou NVIDIA, pro kterou je to o mnoho lépe vyrobené.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama