Back 4 Blood Novinka Back 4 Blood pouze online. Hra nedostane podporu offline hraní

Back 4 Blood pouze online. Hra nedostane podporu offline hraní

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 6. 2021 15:18

Studio Turtle Rock potvrdilo informace, kterou hráči rozhodně nechtěli slyšet. Back 4 Blood nedostane offline režim.

Reklama

Když studio Turtle Rock oznámilo kooperační hru Back 4 Blood, všichni ji pakticky od začátku přirovnávali k legendárnímu Left 4 Dead 2, jde totiž o stejné tvůrce, jen pod jiným vydavatelstvím. O hře toho víme dost, nicméně až do dnes chyběla informace, zda-li bude možné hrát i offline. Left 4 Dead totiž tuhle funkci podporuje a hráči mohou v klidu hrát sólo i bez připojení k netu. Ačkoliv to možná nemá takovou atmosféru jako ve hře s kamarády, věřím, že každý kdo kdy L4D2 hrál tuto možnost aspoň jednou využil.

Nyní již oficiálně víme, že Back 4 Blood tuto možnost nedostane, ve hře budeme muset být neustále připojení k internetu i v případě, že chceme hrát sami (režim solo). To by vzhledem k dnešní době neměl být ale problém, internet najdeme téměř v každé rodině a spousty hráčů má i neomezená data na svých telefonech, popřípadě lze všude chytit WiFi.

Ačkoliv hra režim offline nedostane ihned při vydání, mohlo by se na něm pracovat po, potvrdilo vedení studia. Back 4 Blood vychází 12.10. 2021 na PC, konzole PlayStation a XBOX. Předobjednat si hru můžete například na JRC.cz.

Koupit hru na JRC.cz Občas přidáme odkazy na obchody s hrami. Pokud v obchodě zakoupíte nějaký produkt, můžeme dostat menší provizi. Přečtěte si více o affiliate programu na spite.cz.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama