Získejte zdarma survival Dead Island: Riptide v definitivní edici, obsahuje i češtinu
i Zdroj: Deep Silver
Riptide Novinka Získejte zdarma survival Dead Island: Riptide v definitivní edici, obsahuje i češtinu

Získejte zdarma survival Dead Island: Riptide v definitivní edici, obsahuje i češtinu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 2. 2024 12:00

Jestliže patříte mezi fanoušky zombie survivalů, potom by vás aktuální akce neměla minout. Aktivovat si zdarma můžete Dead Island: Riptide v definitivní edici.

Reklama

Využijte další možnosti a rozšiřte si svou herní knihovnu o další parádní titul. Tentokrát potěšíme fanoušky zombies, “otevřených světů” a survival prvků. K dispozici je Dead Island: Riptide od studia Techland. Hra vyšla v roce 2013 a v recenzích nezískala příliš přesvědčivé výsledky, v průměru má slabých 5.2 / 10.

Riptide v definitivní edici, která zahrnuje veškeré bonusy a expanze, si můžete zdarma aktivovat do zítřejších (15. února 2024) 17:00 zcela zdarma na Steamu, po té vám zůstane na účtu už napořád. Skvělou zprávou je, že hra obsahuje oficiální českou lokalizaci. Tady si ještě můžete překontrolovat HW specifikace, ale věřím, že to již není nutné, nebo přečíst naší recenzi.

Dead Island: Riptide je pokračováním prvního dílu z roku 2011, a stejně, jako v předchozí hře, hráči mají možnost vybrat si jednu ze čtyř herních postav, přičemž každá disponuje unikátními schopnostmi.

RECENZE: Dead Island: Riptide
i Zdroj: Spite.cz

RECENZE: Dead Island: Riptide

26. 4. 2013 15:42

Konečně to tu máme, každý fanoušek zombie rubaček tu má Dead Island s pokračováním a podtitulem Riptide. Jak ale tento nový…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama