Získejte hned trojici her zdarma
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Získejte hned trojici her zdarma

Získejte hned trojici her zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 3. 2023 13:16

PC hráči mají příležitost aktivovat si hned tři hry a to zcela zdarma. K mání je například populární MMORPG nebo strategie.

Reklama

Tradičně už čtvrteční odpoledne patřilo Epic Games Store, které hráčům nabízí krásně stylizovanou budovatelskou strategii Rise of Industry. Tu je možné si aktivovat až do příštího čtvrtka (9. března) 17:00. Vyjímečně ale najdeme hry zdarma také na konkurenčním Steamu. K dispozici je opět populární MMORPG hra Black Desert Online. Pokud jste spíše vlci samotáři, pak by Vás mohla zaujmout druhá hra na Steamu, a to logické Figment.

  

Rise of Industry

Budovatelská strategie Rise of Industry vyšla v roce 2018, připravilo ji studio Dapper Penguin, v recenzích si ale bohužel odnesla pouhých 6.3 / 10. Hru si můžete aktivovat na Epic Games Store do 9. března 2023. 

Black Desert

Ano, opět je k mání zdarma MMORPG hra Black Desert, takže pokud ji jistě nemáte a jste fanoušci multiplayerových her, pak neváhejte a rychle na  Steam. Stále jde o jednu z nejhranějších MMORPG her, nouze o spoluhráče tedy rozhodně nebude. Black Desert Online vyšlo už v roce 2014, v recenzích se ji však dařilo podstatně lépe než strategii výše. V celosvětovém průměru dostala 7.1 / 10.

Figment

Třetí hrou zdarma je menší, izometrická akční adventura Figment od studia Bedtime Digital Games. Vyšla v roce 2017 a v recenzích též příliš neoslnila. Recenze je ohodnotily na 7.7 / 10. Hru si též můžete aktivovat až do 9. března, konkrétně do 19:00 našeho času.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama