Závodní série WRC dostane poupravené jméno. Nový díl vyjde pod názvem EA Sports WRC
i Zdroj: NACON
Novinka Závodní série WRC dostane poupravené jméno. Nový díl vyjde pod názvem EA Sports WRC

Závodní série WRC dostane poupravené jméno. Nový díl vyjde pod názvem EA Sports WRC

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 8. 2023 16:30

Insider @Billbil-kun právě oznámil, že zbrusu nový díl série WRC, který nově vyjde pod EA, dostane nový název. Navíc prozradil, že došlo k internímu odkladu, hry bychom se nově měli dočkat 3. listopadu.

Reklama

Zahraniční a důvěryhodný insider @Billbil-kun před několika měsíci tvrdil, že společnost Electronic Arts v nejbližší době oznámí zbrusu nový díl závodní série WRC, na který získala oficiální práva od roku 2023. V tu dobu měl být v plánu název WRC 23, datum vydání pak mělo být naplánované na 28. července (PC, PS5 a Xbox Series). Proč ale nakonec ta změna názvu? EA se pravděpodobně chce odlišit od předchozích vývojářů, kterými byly studia Kylotonn a Milestone.

Nacon oznamuje poslední díl série WRC
i Zdroj: Spite.cz

Nacon oznamuje poslední díl série WRC

Sérii WRC mělo nastarosti vydavatelství Nacon, nicméně od roku 2023 bude patři EA. Tohle je poslední díl studia KT Racing.

19. 5. 2022 12:31

Situace kolem hry se ale na poslední chvíli změnila. EA poupravilo název a z WRC 23 se oficiálně stane EA Sports WRC, posunout se mělo také datum vydání. EA Sports WRC vyjde podle insidera 3.listopadu ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Pokud si však zakoupíte Champions Edition, do hry se díky předčasnému přístupu dostanete již 31. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama