Zapomenutý Project Awakening je stále ve vývoji, ujišťuje Cygames
i Zdroj: Cygames Inc.
Novinka Zapomenutý Project Awakening je stále ve vývoji, ujišťuje Cygames

Zapomenutý Project Awakening je stále ve vývoji, ujišťuje Cygames

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 4. 2024 11:30

Studio Cygames ujišťuje, že Project Awakening, o kterém se spekulovalo, že mohl být zrušen, ve skutečnosti existuje. Hra by měla dorazit jako exkluzivní titul pro PS5.

Reklama

Vzpomene si tady ještě někdo na Project Awakening? Společnost Sony PlayStation jej oznámila už v roce 2018 během konference LineUp Tour, slyšet jsme však o něm mohli už v roce 2016. Vidět jsme mohli krátký a prakticky nic moc neříkající trailer. Od té doby je kolem Project Awakening ticho a dokonce se nějakou dobu spekulovalo, že byl uložen k ledu. 

Opak je však pravdou. Tvůrčí studio Project Awakening označilo ve své finanční zprávě, která dokazuje, že na hře se stále pracuje

Project Awakening je akční RPG hra vyvíjená studiem Cygames. Hráči se ujímají role rytíře v fantasy světě plném monstrózních příšer a magických sil. Hra se zaměřuje na bohatý bojový systém, epické bitvy a propracovanou grafickou stránku.

Hra byla původně oznámena jako exkluzivita pro PlayStation 4, nicméně roky plynou jako voda a je víceméně jisté, že nakonec dorazí jako exkluzivní titul pro PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama