Zaklínač 3: Divoký hon dostane oficiální editor modifikací
i Zdroj: CD Projekt Red
The Witcher 3: Wild Hunt Novinka Zaklínač 3: Divoký hon dostane oficiální editor modifikací

Zaklínač 3: Divoký hon dostane oficiální editor modifikací

Richard Šimáček

Richard Šimáček

15. 11. 2023 16:00

Společnost CD Projekt vydá v roce 2024 oficiální editor modů pro Zaklínače 3: Divoký hon, což znamená, že vytváření modů bude zas o něco jednodušší. Editor modifikací vyjde pouze na PC.

Reklama

Tuto novinku odhalil níže uvedený účet Zaklínače na Twitteru. Vydání editoru modů je plánováno na rok 2024. Editor modů pravděpodobně vdechne další život hře Zaklínač 3, která v prosinci 2022 obdržela poslední aktualizaci pro PlayStation 5 a Xbox Series X, ale jinak se žádného nového oficiálního obsahu nedočká, protože CD Projekt se soustředí na další připravované tituly.

CD Projekt v příspěvku na Twitteru potvrdil, že editor modů přijde pouze na PC, přestože Bethesda přinesla podporu modů na konzole prostřednictvím hry The Elder Scrolls 5: Skyrim, ale vzhledem k tomu, že vývojáři pokračují v podpoře Zaklínače 3 i devět let po jeho vydání, může někdy v budoucnu uvažovat o podpoře modů pro konzole.

Nová vlna modů snad fanoušky uklidní do vydání očekávané další hry Zaklínače, i když to bude nejdříve v roce 2025. Na obzoru jsou také dvě další hry ze série, remake původního Zaklínače a multiplayerový spin-off, i když obě jsou pravděpodobně ještě roky vzdálené.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama