Zahrajte si zdarma pokerové turnaje na Fortuna Pokeru
i Zdroj: Spite.cz
Článek Zahrajte si zdarma pokerové turnaje na Fortuna Pokeru

Zahrajte si zdarma pokerové turnaje na Fortuna Pokeru

Komerční sdělení
9. 4. 2024 08:00

V posledních letech zažívá poker velký boom a to díky online hernám jako je Fortuna Poker. Zde si můžete díky speciálním promo akcím zahrát pokerové turnaje o finanční odměny a to zcela zdarma!

Reklama

Vyzkoušejte si Fortuna poker zdarma 

Online herna Fortuna Poker se v České republice spustila v březnu 2024 a jedná se o největší tuzemskou pokerovou síť, kde si můžete zahrát s lidmi z celého světa v jakoukoliv denní i noční hodinu.

Pro nové hráče jsou zde do startu připraveny dva zajímavé bonusy. Nárok máte na 300 Kč za dokončení registrace bez nutnosti vkladu a dále získáte vstupenku do pokerového turnaje v hodnotě € 10 (při vkladu min. 500 Kč).

Herna Fortuna Poker je jednou z mála legálních heren, které na našem trhu působí. Je pod podrobným dohledem Ministerstva financí a nemusíte se tedy bát o své vložené finanční prostředky. Naleznete zde širokou škálu pokerových her až o milionové výhry. Kromě placených turnajů se zde dá hrát zdarma v tzv. freerollech.

Jedná se o variantu pokerového turnaje, kde nemusíte vkládat žádné peníze a hrajete o zajímavé výhry. Můžete vyhrát buď finanční odměnu nebo vstupenky do dražších turnajů. V nich následně můžete hrát až o milionové částky. K těmto turnajů se dostanete za pouhé dokončení registrace na Fortuna Pokeru. Tu zvládnete z pohodlí domova a nemusíte nikam chodit.

Tyto pokerové turnaje bez nutnosti vkladu probíhají každý den a můžete si je zahrát přes počítač, tablet nebo mobilní telefon. Fortuna Poker lze hrát přes internetový prohlížeč, jejich prvotřídní software nebo prostřednictvím aplikace v chytrém telefonu.

Těchto pokerových turnajů se zpravidla účastní hráči, kteří s pokerem začínají a chtějí si osahat, jak na online herně hrát. Z toho důvodu se zde často potkáte s úplnými pokerovými začátečníky, kteří neovládají ani základní pravidla. Při správně zvolené strategii budete mít proti nim obrovskou výhodu a vyšší šanci na zinkasování výher. Všechny finanční odměny, které na Fortuna Pokeru vyhrajete, si můžete kdykoliv vybrat stejným způsobem, jako když jste prováděli svůj vklad.

V případě, že s pokerem začínáte, doporučujeme využít našeho podrobného návodu, který vás v začátcích nasměruje. Naleznete zde podrobná pravidla či vysvětlení základních pokerových pojmů. Nastudovat si můžete jak nejčastěji hranou variantu Texas Hold’em, tak stále populárnější čtyřkaretní variantu Pot Limit Omaha.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama