Začátkem roku 2022 byla mnohem populárnější konzole Xbox Series S než výkonněší X
i Zdroj: Microsoft Xbox
Novinka Začátkem roku 2022 byla mnohem populárnější konzole Xbox Series S než výkonněší X

Začátkem roku 2022 byla mnohem populárnější konzole Xbox Series S než výkonněší X

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 9. 2023 19:30

Nové dokumenty, které se opět dostaly na internet, prozradily, že ještě minulý rok byl mnohem větší zájem o konzoli Xbox Series S než výkonnější model Series X. Navíc se mluví o údajně chystané nové, vylepšené konzoli Series S, podrobnosti v článku.

Reklama

Nedávný únik interních dokumentů, které Microsoft předložil během soudního řízení odhalily další zajímavé detaily. Tentokrát se jedná přímo o konzole Microsoftu a jejím prodejním statistikám. Dokumenty odhalily, že ještě začátkem roku 2022 byl poměr prodaných konzol Xbox Series 70 ku 30 ve prospěch Xbox Series S. Jak jsou na tom aktuálně není jasné, nicméně analytici se shodují, že jsou konzole velmi vyrovnané - 50 ku 50. A proč, že byla Series S o tolik žádanější? S největší pravděpodobností za to může především cena. Například u nás jsme konzoli mohli sehnat už za pouhých 5 tisíc korun.

Dokumenty pak prozradily, že Microsoft v brzké budoucnosti vydá zbrusu novou konzoli Xbox. Půjde o vylepšenou verzi X, která již nemá obsahovat mechaniku, nabídne nový design a až 2 TB úložiště.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama