The Murder of Sonic the Hedgehog Novinka Zabili Sonica! Detektivní novinka od SEGA v recenzích boduje

Zabili Sonica! Detektivní novinka od SEGA v recenzích boduje

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 4. 2023 23:18

Společnost SEGA si připravila aprílový žertík a na Steamu před několika hodinami vydala detektivní hru, kde vyšetřujeme vraždu Sonica. Hra dostává extrémně kladná hodnocení.

Reklama

Jakmile je 1. dubna, v herním světě nesmíme věřit všemu, co vidíme. Pravidelně každý rok totiž vzniká vzhledem k aprílu spousty vtípků a ne vždy je jasné, zda-li o vtípek skutečně jde nebo ne, pozor na to, co kde čtete a vidíte. I letos toho bylo spousty, nicméně to nejlepší asi nabídla SEGA.

Vydala novou free-to-play adventuru The Murder of Sonic the Hedgehog, kde hráči vyšetřují vraždu oblíbeného Sonica. Hru můžete stáhnout na Steamu zdarma a zabere vám zhruba 2 hodiny. Z původně aprílového žertíku v podobě hry se rázem stala jedna z nejlépe hodnocených letoška, mezi uživateli jde o “extrémně kladné” recenze. Pojďme nějaké z nich omrknout.

Lord Štrůdl
Hra která v podstatě přišla odnikud jako aprílový žertík a nakonec se stala poměrně milou detektivní záležitostí s oddechovou hratelností a příjemným soundtrackem.”

Brasikona |CZ|
Mno, tak tady Segu za parchanty označit nemůžu, protože tohle je neironicky jedna z nejzábavnějších her, které jsem za poslední dobu hrála. Skvěle napsané, úžasně zpracované, krásný výtvarný styl, výborná hudba.”

Colonel_S
Budu potřebovat pokračování.

UzzBuzz
Vypadá to jako meme, zní to jako meme, ve skutečnosti je to opravdu dobře poskládané! Vizuální románový aspekt byl dostatečně poutavý a měl dobrou délku (2 hodiny).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama