Yeti byl spatřen v San Andreas!
i Zdroj: Spite.cz / Umělá inteligence
GTA 5 Novinka Yeti byl spatřen v San Andreas!

Yeti byl spatřen v San Andreas!

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 12. 2023 10:00

Pozor, lidé hlásí neobvyklé okolnosti v San Andreas! Vydejte se na průzkum, údajně by mělo jít o legendárního Yetiho. Obývá skutečně naše oblíbené město, nebo jde o planý poplach?

Reklama

Studio Rockstar Games si pro hráče připravilo další zajímavý event. Legendární Yeti se “vrátil” do San Andreas, kde po něm hráči vehementně pátrali už v dobách slavného Grand Theft Auto: San Andreas. Nikdy jej však nenašli, ač indicii bylo dost. Máme tak další šanci, dokážete jej vypátrat? A je to skutečně on?

Yeti byl spatřen v San Andreas!
i Zdroj: Rockstar Games

Po jižním San Andreas koluje dunění záhadného kryptida. Skeptici předpokládají, že jde o dalšího BigFoota, ale odborníci poznamenávají, že jeho výrazné stopy a sněhově bílá srst připomínají legendárního Yetiho.

Píše se v popisku eventu. “Jak se sem mýtická bytost dostala, není známo, ale probíhá rozsáhlé pátrání. Najděte a prozkoumejte pět stop běhu lovu na Yeti . Hledejte něco neobvyklého: krev a roztrhané oblečení jsou znaky blízké stopy. Najděte a porazte Yetiho do 3. ledna a odemkněte Yeti Outfit.” Více informací najdete přímo na stránkách hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama