XDefiant si můžete stáhnout už nyní
i Zdroj: Ubisoft San Francisco
XDefiant Novinka XDefiant si můžete stáhnout už nyní

XDefiant si můžete stáhnout už nyní

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 5. 2024 10:00

XDefiant sice vychází až příští týden v úterý, nicméně Ubisoft již nyní spustil možnost předčasného stažení hry. Pojďme se připravit, abychom v úterý mohli rovnou začít hrát.

Reklama

Ubisoft před několik dny oznámil, že dlouho očekávaná střílečka XDefiant vyjde již 21. května 2024 na všech platformách. Nicméně nyní nabízí pre-load, tedy možnost předčasného stažení hry. Pojďme se připravit na vydání, ať si 21. května můžeme jen stáhnout menší aktualizaci a začít hrát. XDefiant by u nás v České republice a na Slovensku mělo odstartovat přesně v 19:00, nicméně jak již to s podobnými hrami bývá, očekávejme problémy se servery a připojením. Co se týče optimalizace hry a dalších častých problémů, ty XDefiant netrápily ani v roce 2023 během betaverze. PC verzi najdete na Ubisoft Connect.

XDefiant

XDefiant je multiplayerová střílečka z pohledu první osoby (FPS), která kombinuje rychlé akční prvky s taktickým rozhodováním. Hra se zaměřuje na intenzivní souboje mezi týmy a nabízí hráčům širokou paletu postav s různými schopnostmi a vybavením. XDefiant se odlišuje svým urbanistickým stylem a důrazem na personalizaci postav a strategické kombinace týmů. Hru si zcela zdarma budeme moct zahrát 21. května ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama