Xbox Game Studios pracuje na více než 12 hrách
i Zdroj: Microsoft Xbox
Novinka Xbox Game Studios pracuje na více než 12 hrách

Xbox Game Studios pracuje na více než 12 hrách

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 9. 2023 07:00

Crystin Coxe a Peter Wyse z Xbox Game Studios se účastnili přednášky, kde mimo jiné prozradili, že herní vývojářská studia Microsoftu pracují na více než tuctu videoher. Jaké konkrétně mohil mít na mysli? Vypsali jsme seznam hned 11 her, které jsou zaručeně ve vývoji.

Reklama

Konzole aktuální generace, Xbox Series X/S jsou tu s námi bezmála tři dlouhé roky. A kolik, že vyšlo exkluzivit přímo od samotného Xboxu? Moc ne, zmínit můžeme například Halo Infinite, Microsoft Flight Simulator nebo Forza Horizon 5 (Redfall a Starfield od Bethesdy nepočítáme). A to je zkrátka opravdu velmi slabá nabídka. V budoucnu to ale bude lepší, slibuje jak vedení Xboxu, tak samotní vývojáři.

Ti se nedávno zúčastnili přednášky, kde prozradili, že v Xbox Game Studios aktuálně vzniká více než tucet videoher. “Každý z těchto projektů je naprosto jedinečný,” dodali Crystin Coxe a Peter Wyse z XGS. Jaké projekty přesně měli namysli samozřejmě nevíme, nicméně rádi vám vyjmenujeme seznam her, o kterých víme (a které jsou skoro jistotou do budoucna).

  1. Avowed
  2. State of Decay 3
  3. Hellblade 2
  4. Perfect Dark
  5. Everwild
  6. Fable
  7. The Outer Worlds 2
  8. Flight Simulator 2024
  9. Gears 6 (neoznámený titul)
  10. Forza (neoznámený titul)
  11. Halo (neoznámený titul)

Poslední dvě zmíněné hry prozatím nikdo neoznámil, vzhledem ale k velké popularitě obou značek je víceméně jisté, že pod Xbox Game Studios již nějakou dobu vznikají. A to jsme nepočítali hry, které vznikají pod Bethesdou. Tam bychom našli například nového Wolfensteina, The Elder Scrolls 6 nebo Indiana Jonese.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama