Welcome to ParadiZe dorazí v únoru 2024
i Zdroj: Eko Software
Welcome to ParadiZe Novinka Welcome to ParadiZe dorazí v únoru 2024

Welcome to ParadiZe dorazí v únoru 2024

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 12. 2023 19:00

Dříve to byl ráj na zemi, teď jde o zničenou oblast, kterou téměř odrovnaly hordy zombies. Welcome to ParadiZe láká na netradiční prvky a datum vydání.

Reklama

Studio Eko Software zveřejnilo zbrusu nové gameplay záběry a prozradilo datum vydání zombie survivalu Welcome to ParadiZe. Hry se dočkáme přesně 29. února 2024 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. V případě této novinky, o kterou se postará vydavatelství Nacon, nepůjde o žádný doslova hororový zážitek, dost často se naskytnou situace, kdy se zasmějeme. Dalším netradičním prvkem bude situace, kdy nám zombies naopak pomohou

“Chceš mít vlastního zombie parťáka? Věrného přítele, který tě ochrání před svými vrstevníky a bude tě doprovázet na tvých dobrodružstvích? ParadiZe ti tohle splní! U nás dělají zombíci všechnu špinavou práci.”

Prozkoumej ParadiZe a setkej se s pestrou skupinou neobyčejných postav. Na každém kroku tě překvapí neobvyklá flóra a fauna. Vydej se za dobrodružstvím, do sněhu nebo do pouště, na vlastní pěst nebo se svými Zombotími společníky, a neváhej se zbavit všech nepřátel, kteří se pokusí narušit tvůj pobyt.” Dočtete se v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama