Warzone se přejmenuje na Warzone Caldera + další změny
i Zdroj: Spite.cz
Warzone 2 Novinka Warzone se přejmenuje na Warzone Caldera + další změny

Warzone se přejmenuje na Warzone Caldera + další změny

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 11. 2022 17:22

Call of Duty: Warzone dostane po vydání Warzone 2.0 nový název, jaké další změny proběhnou v prvním a druhém díle?

Reklama

Už jen pár dní a vyjde očekávané Call of Duty: Warzone 2.0, konkrétně se můžeme těšit na 16.11. 2022, přičemž již 14.11. 2022 dostanou hráči na Xboxu možnost pre-loadu (zda dojde i na ostatní platformy nevíme). Jaké novinky nás ve dvojce čekají? Je jich poměrně dost, přečíst si náš rozsáhlý článek můžete zde.

Nicméně změny se po vydání verze 2.0 dotknou také jedničky. Ta přijde o část obsahu, k dispozici již nebude například možnost zahrát si Rebirth Island či Fortune’s Keep. Hráčům zkrátka zůstane pouze možnost zahrát si hlavní mapu se svými skiny atd.. Jak dlouho pak potrvá podpora Warzone z roku 2019 není jasné. Nicméně na závěr, první díl se přejmenuje na Call of Duty: Warzone Caldera

V Call of Duty: Warzone 2.0 na hráče budou čekat dva hlavní režimy. Velká battle-royalová akce na zbrusu nové mapě Al Mazrah a DMZ ve stylu Escape from Tarkov. Hráči se vydají do otevřeného světa, kde musí splnit své mise a bezpečně stihnout odejít pomocí předem daných exitů. Průběh nám však budou znepříjemňovat další online hráči a BOTi.

Jak přesně to bude vypadat se můžete podívat zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama