Warhammer 40,000: Darktide obdržel velký update, který předělává strom schopností u všech postav
i Zdroj: Fatshark Studio
Warhammer 40K: Darktide Novinka Warhammer 40,000: Darktide obdržel velký update, který předělává strom schopností u všech postav

Warhammer 40,000: Darktide obdržel velký update, který předělává strom schopností u všech postav

Richard Šimáček

Richard Šimáček

5. 10. 2023 12:00

Společnost Fatshark vydala velký update, který kompletně mění celý strom schopností u všech postav ve hře. Nyní za každý level, který dosáhnete, získáte jeden bod dovednosti.

Reklama

Hra Warhammer 40,000: Darktide měla velmi komplikované vydání. Vyšla 30. listopadu 2022 a při vydání chybělo mnoho funkcí a stabilita hry i serverů byla občas až katastrofická. Fatshark na tom zapracoval a díky tomu se hra hraje skvěle.

Nejnovější update #13, který vyšel 3. října, kompletně předělal strom dovedností všech postav, díky tomu hra působí více jako RPG a máte mnohem větší kontrolu nad tím, jak si vaší postavu upravíte. Původní systém vám dal každých 5 levelů na výběr jednu schopnost, a to až do levelu 30. Měli jste tím pádem jen 6 aktivních schopností. Nyní máte za každý level postavy jeden bod dovednosti. Těch můžete mít až 30. U každé postavy máte specifický strom dovedností. Díky tomu se hra posunula na novou úroveň, jelikož máte plnou kontrolu nad tím, co vaše postava dokáže.

Hru si můžete zahrát na PC či Xboxu a je dostupná i v Game Passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama