Walking Dead: Destinies je potenciálně nejhorší hra roku
i Zdroj: Flux Games
TWD: Destinies Novinka Walking Dead: Destinies je potenciálně nejhorší hra roku

Walking Dead: Destinies je potenciálně nejhorší hra roku

Richard Šimáček

Richard Šimáček

21. 11. 2023 09:00

Hra The Walking Dead: Destinies vyšla minulý týden bez větších fanfár a netrvalo dlouho a objevila se jako další kandidát na nejhorší hru roku 2023. Hra vypadá zastarale a má absurdní cutscény.

Reklama

Hru Walking Dead: Destinies vyvinulo málo známé brazilské studio Flux Games a vydala ji minneapoliská společnost GameMill Entertainment. Minulý měsíc GameMill vydal Skull Island: Rise of Kong, který se stal virálním kvůli své příšerné vizuální stránce, hratelnosti a cutscénám. 

Později vyšlo najevo, že chilské nezávislé studio IguanaBee vyvinulo Rise of Kong v přísně stanoveném termínu a že hra byla součástí "začarovaného kruhu" licencovaných titulů vydávaných společností GameMill. Hra je k dispozici k zakoupení digitálně pro konzole Playstation a Xbox, Switch. Fyzické kopie a Steam, PC verze vyjdou až 1. prosince.

Walking Dead: Destinies je akční adventura z pohledu třetí osoby za 49,99 dolarů, která převypráví příběh seriálu The Walking Dead od AMC, ale umožní hráčům změnit běh dějin. Můžete se například rozhodnout, zda skupinu povede Rick, nebo Shane. Z Guvernéra si můžete udělat nepřítele nebo ho naverbovat na svou stranu. Ať už si vyberete cokoli, budete "žít s následky".

Reakce na hru The Walking Dead: Destinies se podobaly reakcím na Skull Island: Rise of Kong. Hra působí jako by byla dělaná pro PS2, samotná hratelnost je směšná a její cutscény jsou tak statické, jak jen mohou být. Tady je pár ukázek:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama