Vyzkoušejte si zdarma českou FPS akci Crime Boss: Rockay City
i Zdroj: INGAME STUDIOS
Crime Boss: Rockay City Novinka Vyzkoušejte si zdarma českou FPS akci Crime Boss: Rockay City

Vyzkoušejte si zdarma českou FPS akci Crime Boss: Rockay City

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 9. 2023 12:00

Crime Boss: Rockay City můžeme všichni hrát zdarma na PC a Xbox Series X/S. České studio InGame spustilo několikadenní trial, ve kterém si hru můžete otestovat v plné verzi. Navíc je ve velmi slušné slevě.

Reklama

Crime Boss: Rockay City od českého InGame Studios si hráči na PC a Xbox Series X/S mohou zahrát zcela zdarma. Zatím co PC verzi si můžete vychutnat bez omezení, v případě Xboxu je nutné mít aktivní předplatné Xbox Live Gold nebo Xbox Game Pass Ultimate. V novince Crime Boss: Rockay City si můžete osahat kompletní obsah a otestovat hru před případném zakoupení. Crime Boss nyní můžete získat ve 30% slevě za 658 Kč. Stahovat můžete už nyní, akce potrvá do pondělí 11. září.

Česká hra Crime Boss: Rockay City bez české lokalizace
i Zdroj: Spite.cz

Česká hra Crime Boss: Rockay City bez české lokalizace

Už zhruba za měsíce vyjde česká akční hra Crime Boss: Rockay City, bohužel však bez české lokalizace. Nicméně "debata o ni…

20. 2. 2023 15:30

Crime Boss: Rockay City vyšlo 28. března 2023 na PC, později se dočkali také konzolisté. Bohužel v recenzích ale nedopadlo příliš dobře, v průměru aktuálně můžeme vidět slabších 5.3 / 10, nutno však podotknout, že hra za poslední měsíce ušla cestu plnou aktualizací. Ty se postaraly o úpravu hratelnosti a přidaly nový obsah, což Rockay City prospělo. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama