Vývojáři Cyberpunku 2077 doporučují začít novou hru po vydání Updatu 2.0
i Zdroj: CD Projekt RED
Cyberpunk 2077 Novinka Vývojáři Cyberpunku 2077 doporučují začít novou hru po vydání Updatu 2.0

Vývojáři Cyberpunku 2077 doporučují začít novou hru po vydání Updatu 2.0

Jakub Dohnanský

Jakub Dohnanský

20. 9. 2023 08:00

Někteří z nás mají Cyberpunk 2077 pořádně rozehraný, někteří už dohraný, někteří ani ještě nezačali. Ovšem podle vývojářů by bylo nejlepší, ať jste ve hře kdekoliv, začít úplně novou hru, abyste si novou aktualizaci užili na plno.

Reklama

Už nás to čeká. Zítra 21. září CD Projekt Red konečně vydá svůj největší update Cyberpunku 2077 s číslovkou 2.0. Nejedná se pouze o jednoduchý update opravující nějaké chybky, ale o celkem vskutku větší přepracování mechanik hry.

Rozhodně největší změnou, kterou si, za chvíli tři roky starý, Cyberpunk 2077 projde je změna chování policie, upravení stromu dovedností s referencemi na seriál Cyberpunk: Edgerunners od Netflixu, a samozřejmě klasické opravení chyb, či lepší optimalizace.

Vývojáři z CD Projekt Red momentálně oznámili na svém X účtě (Twitteru), že začít hrát tuto aktualizaci s novým začátkem, by bylo úplně to nejlepší co můžete udělat, jelikož si tak pořádně užijete veškerý nový obsah a změny.

Tak a teď je nejvyšší čas zmáčknout klávesu F pro všechny, kteří jsou třeba v polovině hry a nakonec se kvůli této aktualizaci rozhodnou začít hru novou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama