Vývojáři Call of Duty: Modern Warfare 3 slaví úspěch
i Zdroj: Activision
Modern Warfare 3 Novinka Vývojáři Call of Duty: Modern Warfare 3 slaví úspěch

Vývojáři Call of Duty: Modern Warfare 3 slaví úspěch

Jakub Dohnanský

Jakub Dohnanský

25. 11. 2023 15:00

Určitě všichni momentálně víme, jak dopadlo Call of Duty: Modern Warfare 3. Sledgegammer Games přesto slaví úspěch a kritiku si bere jako motivaci, jak hru vylepšit.

Reklama

10. listopadu vyšlo velmi očekávané nové Call of Duty: Modern Warfare 3. Všichni jsme se těšili na ukončení příběhu, které nakonec úplně kvalitně nedopadlo a ve finále byla kampaň pro jednoho hráče jen herní režim DMZ s umělou inteligencí. Multiplayer byl úplně identický tomu z Modern Warfare 2 a nový Zombie režim nakonec taky nebyl až tak uspokojující, jak komunita předpokládala.

Podle toho se samozřejmě odrazily i recenze. Hlavně právě příběhové kampaně, kdy nejčastější známka byla 4 z 10. Hodně lidí říká, že se jedná momentálně o nejhorší Call of Duty kampaň v historii. Jestli je to tak, nebo ne, necháme na Vás.

Studio Sledgehammer Games tyto fakta však bere sportovně. David Hodgson na svém blogu prohlásil, že jakoukoliv negativní kritiku celý tým bere jako motivaci, proč a jak hru vylepšovat. Jako příklad zmínil špatné spawny hráčů v multiplayeru. Jinak celkově je vydání Multiplayeru označeno jako velký úspěch a vývojáři se rozhodli poděkovat hráčům na sociální síti X (Twitteru)

Uvidíme, jakým směrem nové Call of Duty půjde. Kampaň se už rozhodně nenapraví, a je to velká škoda za nás, ale multiplayer by se stále dal vylepšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama