Vývoj multiplayerové hry Hyenas byl ukončen, FPS  střílečky od tvůrců Alien: Isolation se nedočkáme
i Zdroj: Creative Assembly
Hyenas Novinka Vývoj multiplayerové hry Hyenas byl ukončen, FPS střílečky od tvůrců Alien: Isolation se nedočkáme

Vývoj multiplayerové hry Hyenas byl ukončen, FPS střílečky od tvůrců Alien: Isolation se nedočkáme

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 9. 2023 09:00

Hyenas měla být další velkou hrou od vydavatelství Sega. Bohužel ale nakonec nebude, tvůrci těsně před dokončením hry oznámili ukončení vývoje. Za vše může velká finanční ztráta Sega. Mluví se až o skoro 100 milionech dolarů. V článku si hru můžete připomenout nedávnými záběry.

Reklama

Již je to více než rok, co studio Creative Assembly oznámilo kompetitivní multiplayerovou hru Hyenas. V průběhu dalších měsíců proběhlo několik uzavřených betatestů, do těch jsme se bohužel nedostali. Nicméně jak vidno, o nic moc jsme nepřišli. Společnost Sega právě oznámila, že ukončila vývoj hry. Hlavním důvodem, proč tvůrci Alien: Isolation nebudou na hře pokračovat, jsou finance. Sega potřebuje šetřit, očekává totiž rekordní ztráty, mluví se až o historických 95 milionech dolarů.

Hyenas je (byla) střílečka s hrdiny pro více hráčů. Každá z hratelných postav má jedinečnou zbraň, schopnost i osobnost. Dejte do kupy tříčlenný tým a ukradněte cenné zboží. Veškerá akce se odehrává na rozsáhlých tematických lodích Plunderships. Ty se vrací ze Země na Mars napěchované zbožím, které už jen čeká, až ho váš tým ukradne. Kromě hráčů pak můžeme narazit také na BOTY, které poklady pečlivě straží.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama