Vyšla první ukázka na nový režim No Return v The Last of Us Part 2: Remastered
i Zdroj: Naughty Dog
TLOU2: Remastered Novinka Vyšla první ukázka na nový režim No Return v The Last of Us Part 2: Remastered

Vyšla první ukázka na nový režim No Return v The Last of Us Part 2: Remastered

Richard Šimáček

Richard Šimáček

6. 12. 2023 07:00

Společnost Naughty Dog zveřejnila první pohled na nový režim No Return, který bude obsažen v hře The Last of Us Part 2: Remastered. Hra vyjde už 19. ledna 2024.

Reklama

Trailer nabízí pohled na roguelike hratelnost, kterou si hráči mohou v tomto režimu vyzkoušet a ta se v podstatě točí kolem toho, že hráč musí přežít co nejdéle, přičemž získává vylepšení nebo umírá. Jakmile umře, vše začíná znovu. Čím déle hráč přežije, tím je silnější a má lepší vybavení.

Režim je pochopitelně určen pouze pro jednoho hráče a aby bylo jasno, není kanonický k hlavnímu příběhu The Last of Us. Hráči si proto v režimu mohou užít jisté tvůrčí svobody, když, jak ukazuje trailer, budou hrát za postavy, jako je Ellie, Dina a další hlavní postavy s divokými a ujetými kostýmy.

V traileru byly také předvedeny různé mapy, včetně Hardware Store, Forest, State Street, Hospital, Hospital Basement, Gas Station a dalších. No Return v sobě zřejmě zahrnuje i různé herní režimy, přičemž různé mapy mají podtituly jako Hunted, Assault, Holdout a Capture.

The Last of Us Part 2: Remastered přináší hru na současnou generaci konzolí Sony (nejen prostřednictvím zpětné kompatibility s PlayStation 4) spolu s různými doplňkovými funkcemi. Ve hře budou obsaženy i dříve nepoužité mapy z původní hry. Hráči, kteří vlastní původní hru na PS4, mohou za 10 dolarů přejít na verzi pro PS5, přičemž je možné importovat uložené soubory. The Last of Us Part 2: Remastered  vyjde 19. ledna 2024 na PS5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama