Vyšla multiplayerová free-to-play akce Synced
i Zdroj: NExT Studios
Synced Novinka Vyšla multiplayerová free-to-play akce Synced

Vyšla multiplayerová free-to-play akce Synced

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 9. 2023 08:30

Na PC před několika málo hodinami vyšla zbrusu nová free-to-play hra Synced, která kombinuje hned několik žánrů. Najdeme zde propojení rogue-lite s battle-royale, a hru můžeme hrát jak s přáteli skrze kooperaci, tak v režimu sólo.

Reklama

Máte nouzi o hry nebo zkrátka chcete vyzkoušet něco nového, něco, do čeho nemusíte investovat ani korunu? Potom byste se mohli podívat na akční third-person hru Synced. Ta před několika hodinami vyšla v plné verzi jak na Steamu, tak Epic Games Store. Hra nabízí režim kooperace, PvP, ale také PvE. První recenze pak mluví o průměrné hře - což se asi dalo očekávat. Nicméně některé názory v recenzích na Steamu uvádí, že nedávná beta byla i poznání lepší, než aktuální spuštěná plná verze. Zde ale očekáváme rychlou nápravu.

Synced mixuje hned několik žánrů, nechybí například režim battle-royale či sobojový systém ve stylu rogue-like. Synced vyšlo na PC (Steam/Epic Games Store) a pomalu se blíží na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S, mluví se o vydání na konci roku 2023.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama