Vyšel trailer na poslední sezónu seriálu The Bad Batch
i Zdroj: Disney+
Filmy a seriály Novinka Vyšel trailer na poslední sezónu seriálu The Bad Batch

Vyšel trailer na poslední sezónu seriálu The Bad Batch

Richard Šimáček

Richard Šimáček

24. 1. 2024 08:00

Nová sezóna seriálu Star Wars: The Bad Batch vyjde už v únoru. Bohužel toto je 3. a zároveň poslední sezóna tohoto skvělého seriálu. Nečekaně se vrátí jedna stará známá postava.

Reklama

Seriál Star Wars: The Bad Batch navazuje na výborný seriál Star Wars: The Clone Wars. V seriálu sledujeme osud jednotky klonů s číslem 99. Seriál zachycuje dobu od rozkazu 66 až po vznik prvních rebelských buněk. Je v něm velmi dobře vidět dopad impéria na obyčejné klonové vojáky.

Poslední sezóna bude mít 15 dílů, s tím že první díl vyjde už 22. února na Disney+. Jednotka 99 se v poslední sérii bude snažit zachránit Omegu, kterou v druhé sérii uneslo impérium, aby na ní experimentovalo. V neposlední řadě budou chtít zachránit i Crosshaira (Střelce), který byl na začátku seriálu na straně zlého impéria.
 

V poslední sérii se také objeví postava, která v jiném seriálu zemřela, a to je Asajj Ventress, což je poněkud nečekané, jelikož zemřela. Takže zde máme další oživenou postavu mimo Palpatina. Dočkáme se také různých spojení se seriálem Mandalorian.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama