Výhodný bonus zdarma, livestreamy a online sázky –⁠ to je Betano
i Zdroj: Spite.cz
Článek Výhodný bonus zdarma, livestreamy a online sázky –⁠ to je Betano

Výhodný bonus zdarma, livestreamy a online sázky –⁠ to je Betano

Komerční sdělení
29. 8. 2023 10:00

Sázková kancelář Betano vstoupila na český trh teprve v roce 2022. Svou popularitu si u českých sázkařů a gamerů ale získala velice rychle. Betano totiž nabízí novým hráčům štědré uvítací bonusy, rozsáhlé množství kurzových sázek i širokou škálu herních příležitostí.

Reklama

Na své si dokonce přijdou i milovníci esportu. Betano totiž poskytuje kromě živých přenosů ze sportovních duelů a akcí také online streamy z těch největších herních turnajů. Nechybí samozřejmě ani bohatá nabídka kurzových příležitostí na esport.

Zaregistrujte se u Betana ZDE a vsaďte si!

Betano: registrační bonus pro nové hráče

U sázkové společnosti Betano si může založit účet kterákoliv osoba starší 18 let. Registrace vám zabere jen malou chvíli. Jakmile dokončíte registraci, obdržíte bonus ve výši 350 Kč, který můžete využít ve formě kurzových sázek či free spinů na herních automatech.

Kromě bonusu v hodnotě 350 Kč, který poputuje na vaše herní konto, můžete získat také vstupní bonus zdarma ve výši 3 000 Kč. Pokud vás zajímá, jak můžete tento štědrý bonus získat, přečtěte si tento podrobný návod, kde je vše popsáno.  

Betano myslí i na esport

  • Counter Strike Global Offensive,
  • League of Legends,
  • DOTA 2,
  • Valorant,
  • Overwatch,
  • Arena of Valor,
  • StarCraft II či
  • King of Glory.

Sportovní sázky, livestreamy a herní automaty u Betana

Sportovní nadšenci zase ocení nabitý program livestreamů ze sportovních utkání, na které si mohou vsadit jak před samotným utkáním, tak i v jeho průběhu díky LIVE sázkám. Sledovat můžete přenosy z největších fotbalových lig nebo třeba tenisové grandslamy. 

Betano navíc sponzoruje i oblíbené české sportovní kluby, konkrétně fotbalovou Spartu a hokejové Pardubice. V obou případech se jedná o jedny z nejlepších klubů v české nejvyšší fotbalové, resp. hokejové lize.

Betano má také své vlastní online casino, na kterém si můžete zahrát více než 550 různých výherních automatů a nechybí ani ruleta nebo blackjack.

18+ | Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama