Víme, kdy má dojít k odhalení Call of Duty: Black Ops - Gulf War
i Zdroj: Treyarch Corporation
Novinka Víme, kdy má dojít k odhalení Call of Duty: Black Ops - Gulf War

Víme, kdy má dojít k odhalení Call of Duty: Black Ops - Gulf War

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 4. 2024 08:00

Pravděpodobně bylo odhaleno, kdy se dočkáme představení zbrusu nového dílu Call of Duty, kterým má být podtitul Black Ops - Gulf War. Ještě pár měsíců si počkáme.

Reklama

Call of Duty, to je zkrátka nekonečná série. Ačkoliv se dříve mluvilo o tom, že Activision neplánuje vydávat nový díl každý rok, dít se bude i nadále. Koncem letošního roku vyjde další prémiový díl, o který se postará nespecifikované studio. 

Dnes již víme, od insiderů, že by mělo jít o další díl minisérie Black Ops, konkrétně má jít o díl Call of Duty: Black Ops - Gulf War. A datum odhalení? Dříve se jednalo o první měsíce nového roku, nicméně neustále se posouvá a častokrát bývá oznámený kolem května. A výjimkou to nebude ani tentokrát. Podle důvěryhodného insidera, by se měl nový díl Call of Duty objevit na velké konferenci Xbox Showcase 2024, která proběhne 9. června. Během dřívějších let jsme o Call of Duty mohli slyšet především ve spojení s PlayStationem, nicméně situace se razantně změnila, když Microsoft koupil společnost Activision Blizzard. Kolik je na všem pravdy, ukáže až čas, je to však velmi pravděpodobné.

Call of Duty: Black Ops - Gulf War

Nejnovější díl by měl podle neověřených zpráv vyjít v říjnu letošního roku. Nabídnout mi měl vůbec poprvé v historii otevřený svět! Pro některé rozhodně skvělá zpráva, avšak my doufáme, že to nebude vypadat jako v případě Call of Duty: Modern Warfare 3, který byl co se týče kampaně naprosto tragický (hlavně po technickém zpracování), a tak trochu se o “open-world pokoušel".

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama