Viking Frontiers je nový survival, ve kterém dostaneme za úkol vybudovat osadu
i Zdroj: BLUM Entertainment
Viking Frontiers Novinka Viking Frontiers je nový survival, ve kterém dostaneme za úkol vybudovat osadu

Viking Frontiers je nový survival, ve kterém dostaneme za úkol vybudovat osadu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 12. 2023 11:30

Studio BLUM Entertainment představilo svůj vikingský survival a zve hráče do právě probíhající betaverze. Jde jen o další z mnoha survivalů, nebo se konečně dočkáme něčeho nového?

Reklama

Studio BLUM Entertainment spustilo betaverzi vikingského survivalu Frontiers. K dispozici je aktuálně pouze na Steamu, kde můžete požádat o přístup. Viking Frontiers chce hráčům nabídnout realistický systém přežití, realistkou grafickou stránku a pokročilé možnosti craftingu a budování naší osady. Hře pak nechybí spousty zajímavých a důležitých úkolů, ale také náhodný situací. Potěší pak také cyklus den / noc. 

Viking Frontiers kombinuje nejlepší prvky žánrů RPG, Survival, Simulation a Strategy, aby vám poskytl naprosto jedinečný herní zážitek.

My figurujeme v roli vůdce, který ne jen, že se bude důkladně starat o svoji pomalu rozrůstající osadu, ale také její členy. To samozřejmě nebude jednoduché, velmi často vyrazíme na lov divoké zvěře a sbírání důležitých zdrojů.

Přežití vašich lidí – to je to jediné, na čem záleží. Staňte se vůdcem nově založené vikingské osady a doveďte ji do bezpečí a slávy. Sbírejte, stavte, vyrábějte, lovte, přepadejte a následujte své bohy, abyste vydrželi útrapy přírody a odrazili nepřátelské křesťanské fanatiky.” Dočtete se v oficiálním popisku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama