Venku jsou 4 hodiny gameplay záběrů z Delta Force: Hawk Ops
i Zdroj: TiMi Studio Group
Delta Force: Hawk Ops Novinka Venku jsou 4 hodiny gameplay záběrů z Delta Force: Hawk Ops

Venku jsou 4 hodiny gameplay záběrů z Delta Force: Hawk Ops

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 3. 2024 07:00

Pokud vám těch pár dostupných upoutávek k Delta Force: Hawk Ops nestačilo, potom pro vás máme něco mnohem zajímavějšího. Venku jsou hned 4 hodiny souvislého hraní.

Reklama

Před zhruba dvěma týdny jsme si představovali nový gameplay trailer, který se zaměřil na mapu s názvem Zero Dam. Nám se záběry příliš nezamlouvaly, nicméně většina reakcí ostatních sledujících byla pozitivní. 

Co už ale moc lidí nevědělo, že chvilku poté se na YouTube objevily hned 4 hodiny gameplay záběrů. Ty pocházejí z testovací čínské verze, které zachycují multiplayerové přestřelky připomínající mix Battlefieldu a Call of Duty: Warzone - mně osobně spíše připomínají “pomalejší verzi Warzone 2.0”.

Delta Force: Hawk Ops vyjde ve verzích PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, iOS a Android. Předběžně se do prvních testů můžete zaregistrovat na oficiálních stránkách hry. Ačkoliv se to přímo na stránkách nezmiňuje, mělo by jít o free-to-play hru, nicméně kampaň pro jednoho hráče bude vyžadovat poplatek - kolik, není v tuto chvíli jasné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama