Sunkenland Novinka Vector3 Studio oznamuje survival Sunkenland

Vector3 Studio oznamuje survival Sunkenland

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 4. 2023 09:25

Vector3 Studio představilo survival hru Sunkenland, vybudujte si vlastní obrovskou základnu, ať už přímo na vodě nebo přilehlých ostrovech. V článku další informace, galerie a gameplay.

Reklama

Indie studio Vector3 představilo open-world survival hru Sunkenland. Svět zaplavila velká voda a prakticky vše je pod vodou, asi vám nyní dochází, co přesně zde budeme dělat. Základem všeho je postavit si přístřešek, nečekejte ale nějakou malou boudu, v Sunkenland lze postavit doslova pevnost. Základnu lze postavit přímo na vodě, ale také na přilehlých ostrovech. Aby něco takového mohlo vzniknout, je potřeba shánět nejrůznější stavební materiály - ale také dostatek jídla a pití. Hlad a žízeň však nebude náš jediný nepřítel, ve světě se ukrývají nepřátelští piráti a mutanti. 

Důležité bude samozřejmě také pátrání po předmětech, díky kterým přežijeme, ale i vybudujeme další technické věci, připravte se na velmi časté potápění. Ve hře na nás čeká výroba záhonů, kde budeme pěstovat ovoce a zeleninu, výroba zbraní pro lov a souboje s nepřáteli nebo vodní skútry a lodě pro rychlejší cestování, ty budeme mimochodem moct zvětšovat a různě upravovat.

Ve světě nebude chybět obchod, ovšem bez herní měny, zde se mění kus za kus. Chcete například zbraň? Slečna v obchodě řekne, co za ni chce. 

Sunkenland vyjde v průběhu roku 2023 na PC (Steam) v předběžném přístupu, plná verze hry by měla dorazit v roce 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama