Ve studiu Virtous Games údajně vzniká remake The Elder Scrolls IV: Oblivion
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Novinka Ve studiu Virtous Games údajně vzniká remake The Elder Scrolls IV: Oblivion

Ve studiu Virtous Games údajně vzniká remake The Elder Scrolls IV: Oblivion

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 7. 2023 10:33

Ještě, než se hráči dočkají The Elder Scrolls 6, by mohl vyjít remake/remaster oblíbeného The Elder Scrolls IV: Oblivion. Prozradil to autor nedávných úniků ohledně Metal Gear Solid 3 Remake. Hra má vznikat v Unreal Engine 5. Mluví dokonce o datu vydání.

Reklama

Na Redditu se na malou chvíli objevil rozsáhlý příspěvek (nyní už je smazán), ve kterém jeho autor tvrdil, že studio Virtous Games aktuálně pracuje hned na pěti různých projektech. Aktuálně víme o chystaném remaku Metal Gear Solid 3, nicméně v přípravách má být i něco mnohem zajímavějšího. Podle neověřených informací, má Virtous Games v přípravách The Elder Scrolls IV: Oblivion Remake! Tuto zprávu se samozřejmě nyní nepodaří nijak oficiálně potvrdit, každopádně s únikem přišel člověk, který mezi prvními mluvil o remake Metal Gear Solid 3, je tak pravděpodobné, že by se “něco” mohlo kutit, i kdyby nakonec šlo jen o remaster. Vývoj pak má vznikat v Unreal Engine 5.

A jak se zdá, vývoj má být v pokročilé fázi vývoje, autor příspěvku tvrdí, že vydání má být naplánované na konec roku 2024, nicméně může se posunout na začátek roku 2025. Co se týče platforem, o těch nikdo nemluvil, pokud bychom se ale údajného remaku/remasteru měli skutečně dočkat, vyjde na PC a konzole Xbox Series X/S.

The Elder Scrolls IV: Oblivion vyšlo v roce 2006 ve verzích PC, PlayStation 3 a Xbox 360, a u hráčské komunity se zapsal mezi nejoblíbenější RPG hry s příběhem pro jednoho hráče, které kdy vyšly, a to i navzdory tomu, že jej nástupce Skyrim předčil naprosto ve všem. Jde o nejprodávanější díl série Elder Scrolls.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama