Vampire: Bloodlines 2 možná až v druhé polovině roku 2021
i Zdroj: Spite.cz
Bloodlines 2 Novinka Vampire: Bloodlines 2 možná až v druhé polovině roku 2021

Vampire: Bloodlines 2 možná až v druhé polovině roku 2021

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 12. 2020 12:57

Vampire Bloodlines 2 mělo být jednou z nejlepších her letošního roku. Značné problémy během vývoje zapříčinily odklad do 2021.

Reklama

Vampire: The Masquarade - Bloodlines 2 se od začátku označuje jako velká a ambiciózní AAA hra. Každopádně všechny dostupné gameplay ukázky hráče nepotěšili, hře zkrátka chybí šmrnc, akce a atmosféra. To už se nedalo říct o naprosto skvělém traileru - bohužel pro vývojáře ze studia Hardsuit Labs je podstatný předvším gameplay.

Bloodlines 2 mělo původně vyjít už letos v březnu, hra však byla odložena o několik měsíců, přesto se i nadále počítalo s rokem 2020. Ani to ale nakonec nevyjde, což už víme od srpna, kdy došlo k dalšímu odkladu hry na 2021. Otázkou tak do dnes bylo, kdy přibližně v roce 2021.

K tomu se vyjádřil CEO vydavatelství Paradox Ebba Ljungerud, který oficiálně přiznal, že neočekává vydání hry v první polovině roku 2021. Pokud to celkovému výkonu pomůže, bude to jedině dobře. Vampire: Bloodlines 2 vyjde na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, XBOX One a XBOX Series X/S.

Ještě než se dočkáme Bloodlines 2 by mohla dříve dorazit nedavno oznámená battle-royale hra ze světa Vampire, která se mimochodem odehraje v Praze! Přečtěte si více v našem článku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama