Valve omylem vydalo prototyp hry Left 4 Dead v aktualizaci pro Counter-Strike
i Zdroj: Valve
Novinka Valve omylem vydalo prototyp hry Left 4 Dead v aktualizaci pro Counter-Strike

Valve omylem vydalo prototyp hry Left 4 Dead v aktualizaci pro Counter-Strike

Richard Šimáček

Richard Šimáček

27. 11. 2023 09:00

Společnost Valve omylem zveřejnila extrémně raný prototyp hry Left 4 Dead v nové aktualizaci hry Counter-Strike: Condition Zero, v níž lze vidět, jak hra vypadala úplně na začátku vývoje.

Reklama

Tento prototyp, který se jmenuje Terror Strike, byl “omylem zkompilován” a přibalen k nejnovější aktualizaci hry Counter-Strike: Condition Zero. Je to fascinující pohled na to, jak v módu pro hru Counter-Strike vidíme původ hry Left 4 Dead. Na začátku byl Left 4 Dead vytvořen pomocí obsahu z Counter-Strike.

Soubory prototypu byly společností Valve rychle staženy z internetu. Někteří hráči však tento obsah stáhli a umístili ho na internet znovu.

Uživatel pod jménem ‘The One Epicplayer’ portoval mapu zombie_city a udělal navigační síť pro boty. Popis toho, co se na mapě bude dít, je následující: Terorista s bombou se musí dostat do domu a umístit bombu. Zombíci se po zabití budou chvíli respawnovat. Jakmile bude bomba nastražena, každá zombie se respawne a na přeživší se vrhne horda. Přeživší musí hordu přežít tím, že zabijí všechny zombie. Kolo je vyhráno, když jsou všechny zombie zabity, zatímco je bomba nastražena.

Díky tomuto unikátnímu úniku můžeme vidět, jak legendární hra Left 4 Dead vypadala na počátku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama