V předběžném přístupu vyšlo kontroverzní Dark And Darker
i Zdroj: Ironmace Games Studio
Dark and Darker Novinka V předběžném přístupu vyšlo kontroverzní Dark And Darker

V předběžném přístupu vyšlo kontroverzní Dark And Darker

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 8. 2023 18:00

Ačkoliv to vypadalo, že se Dark And Darker nikdy nedočkáme, studio Ironmace Games nyní vydalo hru předběžném přístupu. Bohužel ale stále není dostupná na Steamu, pravděpodobně totiž pokračuje soudní spor s vydavatelstvím Nexon.

Reklama

Budoucnost extrakční střílečky Dark And Darker nebyla vůbec jistá, přesto hra nyní zamířila do předběžného přístupu, nicméně na Steamu ji kvůli vyšetřování ohledně údajně odcizeného obsahu nehledejte, je však možné, že se soudní tahanice vyřešila. Do kladně přijaté akce Dark And Darker se můžete pustit skrze oficiální stránky či korejský eshop Chaf Games. Standardní verzi koupíte za 35$, founder edici pak za 50$.

Studio Ironmace údajně ukradlo důležité zdroje a využilo je pro svoji hru
i Zdroj: Spite.cz

Studio Ironmace údajně ukradlo důležité zdroje a využilo je pro svoji hru

Vydavatelství Nexon vyslalo policii do studia Ironmace (Dark and Darker), údajně jim ukradlo některé assety a zdrojový kód.

9. 3. 2023 11:42

Tvůrčí studio Ironmace Games, které stojí za hrou Dark And Darker, řeší od března závažné obvinění. Vydavatelství Nexon autory hry nařklo z toho, že odcizili obsah a assety z projektu P3, na kterém dříve pracovali právě pod Nexonem, nicméně vývoj project P3 byl zrušen a ex-tvůrci si založili studio Ironmace Games. Jak je na tom spor nyní nevíme, snad se ale brzy dozvíme nějaké detaily.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama