V Pacific Drive nasedneme do našeho kombíku a vydáme se na průzkum
i Zdroj: Ironwood Studios
Pacific Drive Novinka V Pacific Drive nasedneme do našeho kombíku a vydáme se na průzkum

V Pacific Drive nasedneme do našeho kombíku a vydáme se na průzkum

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 11. 2023 17:30

Všichni fanoušci survival a post-apokalyptických her, zbystřete. Chystá se velmi zajímavý a nádherně vypadající projekt Pacific Drive.

Reklama

Pacific Drive, hra, která příliš prostoru nedostává a je to velká škoda, pracuje na ni hned několik zkušených veteránů (ex-vývojáři z Insomniac Games či Sucker Punch). Nové Ironwood Studios ji představilo blíže a oznámilo přibližné datum vydání. Hry se dočkáme začátkem roku 2024 ve verzích PC a PlayStation 5.

Pacific Drive je survival hrou v post-apokalyptickém otevřeném světě, nicméně nepůjde jen o další z řady titulů, kde budeme chodit, a chodit, a pak chodit. Výrazně nám k cestování a průzkumu pomůže náš starý, ale dobrý kombík. 

Těšit se samozřejmě můžeme na klasické survival prvky, crafting a hororovu atmosféru. Na co si hra rozhodně nehraje, je realističnost, Pacific Drive je sci-fi hrou, která nabídne nádhernou stylizovanou grafiku.

I auto vyžaduje péči

Nejlepším kámošem bude náš kombík, který bude nutné udržovat v kondici a vylepšovat jej. Ve světě budeme moct nalézt spousty důležitých součástek, kterými naše auto vylepšíme. Pozor budeme muset dát také na pneumatiky a dostatek paliva.

Galerie Pacific Drive

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama