V nejbližší době má dojít k oznámení Ghost of Tsushima 2
i Zdroj: Sucker Punch Productions
Novinka V nejbližší době má dojít k oznámení Ghost of Tsushima 2

V nejbližší době má dojít k oznámení Ghost of Tsushima 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 4. 2024 12:00 2

Zatím, co PC hráči netrpělivě vyhlížejí první díl Ghost of Tsushima, studio Sucker Punch má v současné době chystat oznámení Ghost of Tsushima 2. Informaci přinesl důvěryhodný zdroj.

Reklama

Jestli nějaká z exkluzivních PlayStation her patří mezi opravdový strop, bude to adventura Ghost of Tsushima od studia Sucker Punch. Ta vyšla už v roce 2020 a dodnes ji můžeme hrát pouze na systémech od PlayStationu, nicméně pomalu se mohou těšit také PC hráči, Ghost of Tsushima dorazí na Windows již 16. května 2024 včetně české lokalizace.

Na čem by v současné době mělo pracovat studio Sucker Punch je víceméně jasné už od roku 2020, kdy se poprvé mluvilo o pokračování této open-world adventury. Uběhly čtyři roky a dvojka stále nikde, co se děje? Podle nejnovějších informací, které přinesl insider Silknigth, dojde k oznámení Ghost of Tsushima 2 během letošní konference PlayStation, nejideálnější příležitostí bude PlayStation Showcase 2024, která by měla proběhnout v červnu. Datum vydání ale už tak blízko nebude, jak již nějakou dobu víme, letos toho od Sony příliš nevyjde, vydání bychom tak odhadovali na nejdříve koncem roku 2025, a již jen na PlayStation 5.

PC verze Ghost of Tsushima oficiálně oznámena
i Zdroj: Sucker Punch Productions

PC verze Ghost of Tsushima oficiálně oznámena

Konečně to tady máme oficiálně! PlayStation před malou chvílí oficiálně představil PC verzi Ghost of Tsushima. Známe…

6. 3. 2024 19:45

Ghost of Tsushima

Hra se odehrává během mongolské invaze na japonském ostrově Tsushima v roce 1274. Hráči přebírají roli samuraje Jin Sakaiho, který se stává "duchem", aby bojoval proti invazní armádě a zachránil svou zemi. Hra nabízí otevřený svět, možnost bojovat šermem, stealth prvky a pružné možnosti příběhu. Ghost of Tsushima je známý svou krásnou grafikou, atmosférickým prostředím a důrazem na autentičnost japonské kultury.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama