Unreachable je nový thriller, ve kterém bojujete o život své rodiny
i Zdroj: LOST ART STUDIOS LTD.
Novinka Unreachable je nový thriller, ve kterém bojujete o život své rodiny

Unreachable je nový thriller, ve kterém bojujete o život své rodiny

David Vondráček

David Vondráček

17. 2. 2024 10:30

Indie LOST ART STUDIOS si pro nás připravilo svou první hru, v níž je naše rodina unesena neznámým únoscem. Aby přežili, stačí jediné – udělat, co po nás chce.

Reklama

A co že tu půjde? Jedná se o hru v první osobě, kde se vžijeme do kůže vyšetřovatele. Poté, co je naše rodina unesena, plníme různé pokyny pro našeho záporáka. Splnění úkolu nám koupí čas a taky možnost naši rodinu zachránit. Našeho únosce totiž pomocí mobilu nevystopujeme, vystačit si tak musíme hlavně s bystrostí a fotografickou pamětí. Nakonec ale bude záležet hlavně na tom, jak pečlivý v pátrání budeme. 

Kromě toho ale přijde na řadu i stealth mechaniky, protože naše všímavost bude stejně důležitá jako naše nenápadnost. Hra má také velmi povedený dabing a celková atmosféra bude napjatá po celou hru. Jakákoliv chyba může znamenat konec. Dokážete zachránit vaši rodinu a zjistit, kdo za únosem stojí? Máte na to čas od osmi večer do čtyř ráno. 

"Investigativní thriller z pohledu první osoby, ve kterém je unesena vaše rodina a vy musíte splnit různé požadavky únosce, abyste prodloužili jejich životy. Pokud však budete bystří, můžete také odhalit stopy, které vám pomohou vypátrat jejich polohu a vymyslet plán záchrany.„  Tento popisek si o hře můžete přečíst na Steamu.

Hra by měla vyjít ke konci letošního roku. Demo ze hry je ale k vyzkoušení už nyní. Hra je v plánu pouze na PC a je škoda, že bude bez české lokalizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama