Unikly první informace o zasazení hry Marvel’s Wolverine. Vyjde prý v roce 2025
i Zdroj: Insomniac Games
Marvel's Wolverine Novinka Unikly první informace o zasazení hry Marvel’s Wolverine. Vyjde prý v roce 2025

Unikly první informace o zasazení hry Marvel’s Wolverine. Vyjde prý v roce 2025

Richard Šimáček

Richard Šimáček

20. 11. 2023 08:00

Spolehlivý herní leaker tvrdí, že se část hry Marvel’s Wolverine se bude odehrávat v asijském městě Madripoor, které je známé z komiksových příběhů o Wolverinovi. Hra údajně dorazí v roce 2025.

Reklama

Hra Marvel’s Wolverine od studia Insomniac Games, která byla oznámena společně s hrou Spider-Man 2 v roce 2021, pravděpodobně uvidí světlo světa až v roce 2025 podle informací zveřejněných herním leakerem Danielem Richtmanem. Tato informace naznačuje možné vnitřní odložení vývoje hry, aby se vývojáři Insomniac Games mohli plně věnovat dnes již vydané hře Spider-Man 2.

Hra se pravděpodobně částečně odehraje v Madripooru, zločinem prolezlém městě v jihovýchodní Asii, které se objevilo ve filmech The Falcon and the Winter Soldier. Tato lokalita sloužila jako prostředí některých slavných komiksových příběhů Wolverina, což dává fanouškům naději na autentický a temný příběh.

Daniel Richtman také naznačuje, že hra bude mít temnější a dospělejší tón než předchozí hry, což odpovídá přístupu X-Men Origins: Wolverine z roku 2009. Tuto atmosféru pravděpodobně umocní Walt D. Williams, příběhový ředitel známý z hry Spec Ops: The Line.

I přes omezené oficiální informace a zachování tajemství kolem hry zůstává očekávání fanoušků vysoké, zejména vzhledem k úspěchům předchozích her studia Insomniac Games. Přestože mnoho otázek zůstává nezodpovězeno, ať už se hra objeví v roce 2025 nebo později, zdá se, že Marvel’s Wolverine bude nabízet jedinečný pohled na populární postavu ve světě videoher s temným a brutálním podtónem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama