Unikly podrobnosti o připravované hře tvůrců Days Gone
i Zdroj: Spite.cz
Days Gone Novinka Unikly podrobnosti o připravované hře tvůrců Days Gone

Unikly podrobnosti o připravované hře tvůrců Days Gone

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 4. 2022 17:31

Co oficiálně víme je, že Bend Studio pracuje na AAA hře s otevřeným světem, nově uniklé informace prozradily něco více.

Reklama

Bend Studio nemusíme nikomu představovat, už i díky jejich poslednímu survivalu Days Gone. Ten se hráčům líbil ( my v redakci bychom dali rozhodně 8 / 10 ) a volali po druhém díle, jenže Sony byla toho názoru, že hra nebyla úspěšná a tak se připravovaný vývoj dvojky zrušil. Ve hře pak bylo několik možností, co se studiem dál. Jak už prozradilo Bend Studio, chtěli pokračovat v sérii Resistance, to se Sony znovu nelíbilo a navrhlo nový díl Syphon Filter. Do toho se zase ale nechtělo studiu, prý nevěděli, kam s dalším dílem série jít.

A tak jediné co víme přímo od šéfa PlayStationu, Bend Studio pracuje na AAA hře s otevřeným světem. V zápětí na jeho zprávu reagoval zdroj, který tvrdil, že pracují na hře Men in Black, což nikdy nebylo vyvráceno, ale ani potvrzeno.

A teď už mini informaci, která se objevila na Twitteru u kanálu Gaming Updates & Countdowns. Ten tvrdí, že Bend Studio pracuje na akční hře, která se inspiruje jak hrou Syphon Filter, tak HITMAN nebo Metal Gear Solid 5, jedno je tedy jisté, pokud jsou informace správné, půjde o stealth hru a ty my máme rádi! Navíc by to pěkně vyplnilo mezeru, v posledních letech žádná podobná hra nevyšla, konkurovat by ji tak mohl pouze Splinter Cell, ten je ale roky daleko, navíc byl oznámen jen remake prvního dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama