Unikly další fotografie a videa z natáčení seriálu Fallout
i Zdroj: Amazon Prime Video
Filmy a seriály Novinka Unikly další fotografie a videa z natáčení seriálu Fallout

Unikly další fotografie a videa z natáčení seriálu Fallout

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 8. 2023 12:00

Podívejte na další sadu uniklých fotografií z natáčení seriálu Fallout. Vidět můžete i krátké video, co prozrazuje? Minimálně jednu zajímavost určitě, komunita netuší, co znamená logo s písmenem "H".

Reklama

Práce na seriálu podle slavné série Fallout jedou na plné obrátky. Dokazuje to další galerie fotografií z nedávného natáčení, nechybí ani krátké video. Nicméně co obrázky prozrazují? Na první pohled nic, vidět můžeme opuštěné parkoviště, budovy kolem a jedinou postavu se zbraní v ruce. Všimněte si ale dodávky na předposledním obrázku, je na ni klasické známé logo, ovšem s písmenem “H” a symbolem atomu (Hawthorne Medical Laboratories A Division of Vault-Tec Corporation). O co jde? To se pravděpodobně dozvíme až při sledování seriálu. Jak Todd Howard z Bethesdy dříve prozradil, seriál se neodehrává podle vydaných videoher, dostane vlastní příběh a jak se zdá, i některé novinky.

Seriál Fallout vyjde exkluzivně na platformě Amazon Prime Video, otázkou je stále datum premiéry. Nejčastěji se mluvilo ještě o roku 2023, to se nám ale vzhledem ke stále natáčeným scénám nezdá. Na další dříve vydané články ohledně seriálu se můžete mrknout zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama