UNFOLLOW je surrealistická hororovka, ve které budeme čelit děsivým monstrům
i Zdroj: Serafini Productions
Novinka UNFOLLOW je surrealistická hororovka, ve které budeme čelit děsivým monstrům

UNFOLLOW je surrealistická hororovka, ve které budeme čelit děsivým monstrům

David Vondráček

David Vondráček

24. 12. 2023 16:00

Serafini Productions se chystá příští rok vydat svoji první hru. Demoverzi si na Steamu můžete ale vyzkoušet už teď. O co, že v tomto hororu půjde?

Reklama

Ve hře od studia Serafini Productions hrajeme za Anne, která byla obětí šikany a to jak doma, tak ve škole. Nyní hlavní hrdinka čelí své minulosti, aby se posunula v životě dál. Bude ale dost silná, aby porazila svoji minulost? Nebo jí monstra, která představují její noční můry nakonec dostanou? UNFOLLOW nám tak slibuje další psychologický horor, kde jedno monstrum střídá druhé, projdeme několik lokací, kde se v určitých situacích můžeme rozhodovat, co Anne udělá dál a podle toho budeme dostávat různé konce. 

“UNFOLLOW je surrealistická hororová hra, ve které hrajete za oběť šikany, bojujete s děsivými monstry a odhalujete temné tajemství na napínavé cestě hrůzy. Hra vás přivede na pokraj sil při zkoumání temného dopadu sociálních médií na duševní zdraví.”  Tak zní oficiální popisek hry. Hra je v plánu na PC, Xbox a PS. Vyjít by měla v roce 2024, přesné datum ale zatím není známé. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama