Údajně byl zrušen vývoj neoznámené Halo hry
i Zdroj: 343 Industries
Novinka Údajně byl zrušen vývoj neoznámené Halo hry

Údajně byl zrušen vývoj neoznámené Halo hry

Richard Šimáček

Richard Šimáček

16. 1. 2024 07:00

Studio Certain Affinity pracovalo 4 roky na neoznámené hře ze série Halo. Ta prý byla nyní zrušena. Hra měla být ve stylu battle royale.

Reklama

Nová hra Halo, která byla ve vývoji několik let, byla údajně podle zasvěceného zdroje zrušena. Tajemný titul Halo s kódovým označením Project Tatanka údajně vyvíjela společnost Certain Affinity.

Během podcastu XboxEra prohlásil Shpeshal Nick, že hra Halo od společnosti Certain Affinity byla z blíže nespecifikovaných důvodů zrušena. Podle zvěstí byl tento záhadný projekt původně vyvíjen jako hra ve stylu battle royale.

Na základě předchozích zpráv byl projekt Halo společnosti Certain Affinity ve vývoji od jara 2020. Je možné, že část zrušené práce studia bude využita v Halo Infinite nebo v některé z budoucích her Halo. Jedná se však pouze o spekulace.

V roce 2022 však studio vysvětlilo, že posiluje své vztahy s 343 Industries a zaměří se na vývoj Halo Infinite, takže je možné, že studio Certain Affinity bude pokračovat v práci na jiných projektech Halo.

Někteří fanoušci si myslí, že režim battle royale by se do Halo Infinite skvěle hodil. Hra již podporuje rozsáhlé mapy, může se pochlubit zajímavou nabídkou vozidel a zbraní a má poměrně vysoký čas na zabití, což jsou vlastnosti, které se objevují ve většině úspěšných battle royale her. Popularita žánru battle royale by mohla pomoci hře Halo vrátit její bývalou slávu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama