Ubisoft údajně pracuje na zbrusu nové IP
i Zdroj: Spite.cz
Avatar: Frontiers of Pandora Novinka Ubisoft údajně pracuje na zbrusu nové IP

Ubisoft údajně pracuje na zbrusu nové IP

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 10. 2021 15:17

A pozor, nepůjde o reskin žádných velkých her, hra dostane vlastní animace i veškeré další potřebné vlastnosti.

Reklama

Společnost Ubisoft nemá v posledních letech problém s vydáváním nových her, problém je v tom, že se všechny hry až podezřele moc podobají. Vždyť si stačí porovnat The Division, Ghost Recon, Watch Dogs a Rainbow Six, vlastně i takový Assassin's Creed a Far Cry mají naprosto stejné mechaniky. Není tak divu, že hráči Ubisoftu příliš nevěří a každou novou hru odsoudí předem.

Tentokrát by ale Ubisoft, konkrétně pobočka ve Stockholmu mohla překvapit. Podle dostupných inzerátů se zde pracuje na zbrusu nové franšíze, údajně na velké sci-fi hře, kde se podíváme do vesmíru. Inzeráty na stránkách Ubi hledají designéra pro akční AAA hru, další zase animátory, kteří mají za úkol vytvořit zcela nové animace a mechaniky. Jinak řečeno, tahle novinka by neměla ničím připomínat jiné hry od Ubisoftu, ještě tedy bude zajímavé sledovat, na jakém enginu hra poběží.

V posledním inzerátu se konkrétně píše, " připojte se k nám na naší cestě na Měsíc! ". 

Studio Ubisoft Stockholm za sebou prozatím nemá žádnou hru, bylo vytvořeno jako podpůrné studio pro vývoj očekávaného AVATAR: Frontiers of Pandora, to je naplánované na rok 2022, po té se studio pravděpodobně vrhne na svoji první hru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama