Ubisoft řekl, že reklamy ve hrách Assassin’s Creed byly technická chyba
i Zdroj: Ubisoft Studio
Novinka Ubisoft řekl, že reklamy ve hrách Assassin’s Creed byly technická chyba

Ubisoft řekl, že reklamy ve hrách Assassin’s Creed byly technická chyba

Richard Šimáček

Richard Šimáček

27. 11. 2023 11:00

Někteří hráči Assassin's Creed se při hraní starších her Assassin's Creed setkali s reklamou ve hře na výprodeje v rámci Černého pátku. Společnost Ubisoft tvrdí, že to nebylo cílené.

Reklama

Uživatel Fab sdílel na sociální síti X video s reklamou ve hře Assassin’s Creed. Video ukazuje hráče, který se pokouší otevřít mapu ve hře Assassin’s Creed Odyssey, než se na obrazovce objeví reklama na hru Assassin’s Creed Mirage, na kterou je v rámci výprodejů Black Friday sleva 20 %.

Ubisoft však popřel, že by se jednalo o záměrný trik s cílem prodat kopie hry Assassin’s Creed Mirage, a místo toho uvedl, že uživatelům byly tyto reklamy zobrazeny náhodně jako “výsledek technické chyby”. 

“Jednalo se o důsledek technické chyby, kterou jsme řešili, jakmile jsme se o problému dozvěděli.” Ubisoft nevysvětlil, jak k technické chybě došlo.

Assassin’s Creed Mirage byl uveden na trh 5. října jako menší titul, který hráče vrací ke kořenům série prostřednictvím pomalejšího tempa a stealth hratelnosti, čímž se odklání od základů RPG her Origins, Odyssey a Valhalla. Potenciálně i od další hry Assassin’s Creed Red, která se nedávno ukázala v různých únicích na internetu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama