Ubisoft pomalu odhaluje nový Assassin's Creed
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Ubisoft pomalu odhaluje nový Assassin's Creed

Ubisoft pomalu odhaluje nový Assassin's Creed

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 4. 2020 20:40

Ubisoft by měl dnes prozradit název a zasazení nového Assassin's Creed.

Reklama

Poznámka redakce -  Co je to vlastně Valhalla? V severské mytologii je Valhalla, tzv. síň padlých, kam přicházejí tzn. "einherjové", což jsou padlí bojovníci. Pověst o Valhalle přišla z Norska, odkud se ji chytla hlavně střední Evropa, která jméno a dávné mýty využívat ve svých románech. Více se dozvíte na Wiki. Nicméně indície nás jasně posílají na sever Evropy, konkrétně do Norska a Nového Zélandu. 

Aktualizace 19:30 -  Podle grafické kresby BossLogic to jasně vypadá jasně. Že by vážně vikingové? Minimálně to tak vypadá na levé straně obrázku. Na pravé, můžeme podle několika zahraničních zdrojů vidět hrad, který opravdu ležel ve Velké Británii.

  

Aktualizace 16:20 -  Ubisoft si zaregistroval doménu www.assassinscreedvalhalla.com, což značí jen jedno, podtitul Ragnarok se opravdu neplánuje, že by Valhalla?

   

Původní článek -   Ubisoft dnes bez jakéhokoliv teaseru spustil oficiální stream, kde překvapivě začal odhalovat nový díl Assassin's Creed pro letošní rok. 

Ve videu níže můžete vidět práci BossLogic, který pomalu vykresluje krajinu a pravděpodobně nového hrdinu. Zatím stále není jasné, o co přesně půjde. K plnohodnotnému odhalení by však mohlo klidně dojít dnes během odpoledne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama