Ubisoft oznámil vlastní velkou konferenci Forward 2024
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Ubisoft oznámil vlastní velkou konferenci Forward 2024

Ubisoft oznámil vlastní velkou konferenci Forward 2024

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 4. 2024 10:00

Konference Ubisoft Forward proběhne i v letošním roce, jak oficiálně oznámil francouzský vydavatel před několika hodinami. Na jaké hry se během konference můžeme těšit?

Reklama

Ubisoft i letos uspořádá vlastní velkou konferenci Forward, odstartuje v pondělí 10. června 2024. Během celé akce dojde na prezentace těch nejdůležitějších videoher francouzského vydavatele. 

Ubisoft prozatím neprozradil jediný detail, podle všeho ale zcela jistě dojde ke gameplay záběrům Star Wars: Outlaws a Assassin's Creed: Red. Navíc to vypadá, že by mohlo dojít na představení dlouho chystaného remaku Splinter Cell. Něco málo možná omylem naznačil oficiální facebookový profil Ubisoftu, když zveřejnil následující obrázek, ten po chvilce odstranil.

Ubisoft oznámil vlastní velkou konferenci Forward 2024
i Zdroj: Facebook / Ubisoft Toronto

Je jisté, že během takto velké konference nebudou představeny pouze tři videohry. Pokud máme tipovat další, určitě bychom uvítali představení chystaných projektů Far Cry nebo The Division 3. Tyto hry jsou známé již nějakou dobu, ale jak dobře známe Ubisoft, můžeme se také těšit na oznámení nějaké nečekané novinky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama