Ubisoft měl zrušit již připravované pokračování RPG hry Immortals Fenyx Rising
i Zdroj: Ubisoft Studio
Novinka Ubisoft měl zrušit již připravované pokračování RPG hry Immortals Fenyx Rising

Ubisoft měl zrušit již připravované pokračování RPG hry Immortals Fenyx Rising

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 7. 2023 19:09

Druhého dílu Immortals Fenyx Rising se pravděpodobně jen tak nedočkáme. Podle několika vývojářů ze studia Ubisoft Quebec, jej mělo vedení zrušit, jaký byl důvod? Ubi se zkrátka rozhodlo zaměřit pouze na své hlavní značky, vše ostatní jde stranou.

Reklama

Ubisoft v uplynulých několika měsících zrušil spousty připravovaných projektů, a jak se zdá, došlo také pokračování open-world hry Immortals Fenyx Rising, potvrdilo to pro server VGC několik vývojářů, přímo ze studia Ubisoft Quebec, nicméně nechtěli být jmenováni. Vývoj hry měl být teprve na začátku, insider Tom Henderson tvrdí, že o hře zná některé detaily, jako například, že vývoj trval necelé dva roky, proč ale došlo ke zrušení dvojky? Vedení Ubisoft mělo změnit politiku, nově chtějí mít ve vývoji pouze velké franšízy, a zkrátka zaměstnat tak talentovanou pobočku v Quebecu (autory Assassin's Creed: Odyssey), kvůli menší puzzle adventuře, je zkrátka škoda. Je více méně jisté, že se všichni tvůrci přesunou pod některou z připravovaných her ze světa Assassin's Creed, nejpravděpodobnější je Project Red či Project Hexe.

Ubisoft zrušil multiplayerovou RPG hru King Arthur. Důvod všechny překvapil
i Zdroj: Spite.cz

Ubisoft zrušil multiplayerovou RPG hru King Arthur. Důvod všechny překvapil

Ubisoft asi rok pracoval na neoznámené hře - Král Artuš. Projekt byl zastaven. Proč vás dostane...

29. 7. 2020 07:04

Ubisoft už v minulosti dokázal, že mu nedělá problém zrušit hry v jakémkoliv stadiu, došlo bohužel také na nějakou dobu připravovaný projekt Q, velký battle-royale ze světa Splinter Cell, multiplayerové RPG King Arthur a minimálně 5 dalších, neoznámených projektů. 

Plány Ubisoftu do dalších měsíců:

Co všechno plánuje Ubisoft v následujících měsících, jsme vám sepsali včera. Ještě letos nás neminou závody The Crew, Assassin's Creed Mirage nebo Avatar: Frontiers of Pandora. V roce 2024 nás pak čeká minimálně dalších 6 her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama