Ubisoft brzy oznámí novou hru, Watch Dogs nebo Splinter Cell?
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Ubisoft brzy oznámí novou hru, Watch Dogs nebo Splinter Cell?

Ubisoft brzy oznámí novou hru, Watch Dogs nebo Splinter Cell?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 5. 2019 23:07

Ubisoft už začátkem letošního roku představil svou virtuální společnost Skell Technology, kterou můžeme znát z Ubisoftích her jako výrobce dronů, a právě Skell Technology nám už ve čtvrtek oznámí novou hru.

Reklama

Fiktivní společnost Skell Technology, na kterou si nárokuje práva Ubisoft - firma "vyrábí" technologie v podobě dronů ve hrách Ubisoftu, jako jsou Ghost Recon, Splinter Cell nebo Watch Dogs - dnes oznámila, že už 9.5. 2019 (čtvrtek) představí nový titul. 

Jaký, na to si musíme ještě počkat, každopádně je tu hned několik možností, nejpravděpodobnější je oznámení Watch Dogs 3, o kterém se v posledních týdnech mluvilo několikrát. Často bylo spojováno s Londýnem, kde by se měl díl odehrávat, nabídnout by měl více zbraní na blízko a vyjít by měl koncem letošního roku.

Druhou možností, ikdyž méně pravděpodobnou je oznámení Splinter Cell, Ubisoft se nechal slyšet, že o novém díle nemá co říct. Každopádně se později objevila zpráva ohledně vývoje, nový Splinter Cell by měl být ve vývoji už dlouhých 5 let. Spekulacím o pár týdnů později přispěl i dabér Sama Fishera, když na svoje účty přidal tuto " záhadnou" fotku

Každopádně večer ve čtvrtek 17:30 našeho času buďte tady!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama