Twitter se mění na X, Elon Musk přišel s velkými změnami
i Zdroj: Twitter
Novinka Twitter se mění na X, Elon Musk přišel s velkými změnami

Twitter se mění na X, Elon Musk přišel s velkými změnami

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 7. 2023 13:29

Jestli vás Elon Musk v posledních týdnech šokoval některými svými kroky, tak tenhle všechny předčí. Twitter pravděpodobně končí, stejně tak oblíbené logo modrého ptáčka. Celá sociální síť dál pojede pod názvem "X".

Reklama

Když miliardář Elon Musk oznámil, že kupuje Twitter, pravděpodobně nikdo nečekal, jaké všechny změny uživatele čekají. Bohužel nepřišla žádná, která by těšila, naopak každé nové rozhodnutí či krok, byl špatným směrem, což dávají aktivní uživatelé Twitteru jasně najevo. Po spoustě špatných recenzí v poslední době a kontroverzních krocích Muska, se šance chopila společnost Meta, která představila konkureční síť Threads, jde o takový mix Instagramu a Twitteru. Po pouhých pár dnech měla přes 100 milionů účtů. V Evropě bohužel ještě dostupná není, počkat si budeme muset až do podzimu 2023.

Meta představila svoji novou sociální síť Threads
i Zdroj: Meta

Meta představila svoji novou sociální síť Threads

Pojďme si říct nejzákladnější informace o zbrusu nové sociální síti Threads. Rozhodně vypadá nadějně, ještě ve spojení s…

5. 7. 2023 10:46

Sociální síť se rozloučí s twitterovou značkou a postupně se všemi tweety

Nicméně zpět ke Twitteru a dalšímu nepochopitelnému kroku. Elon Musk představil nové logo a pravděpodobně i název celé společnosti. Nově je tak z Twitteru a oblíbeného modrého ptáčka, jen nesympatické logo “X”. Změnila se i URL adresa sítě, nově se na Twitter dostanete také alternativou www.x.com, tuto doménu Musk koupil už v roce 2017 od společnosti PayPal, a oznámil, že zkrátka má rád písmeno X, což dokázal také názvem svoji společnosti SpaceX nebo modelem vozidla Tesla X. Oblíbený Twitter tak už nejspíš nikdy nebude takový, jako dřív. Co za tím Musk vidí není jasné, každopádně může jít o reakci právě na novou síť Threads.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama